Integritetspolicy

Vi på Björneröd Solskydd AB vill härmed informera om hur vi använder oss av de personuppgifter som du kan lämna till oss på denna webbplats. Samt upplysa om hur vi använder oss av Cookies.

Om personuppgiftshantering

Vid användandet av de kontaktformulär som används på denna sida krävs det att du lämnar in vissa uppgifter om dig eller ditt företag för att vi ska kunna hantera er fråga, offertförfrågan, jobbansökan och liknande.

De uppgifter som som samlas in och behandlas är namn, eventuellt företagsnamn, postadress, e-mailadress och ett telefonnummer där vi kan nå dig. Vi ber om dessa uppgifter för att på bästa och smidigaste sätt kunna utföra våra tjänster och vår service till er rörande solskyddslösningar och därmed förenlig verksamhet, inget annat. Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. 

När ni fyller i och skickar personuppgifter och övriga uppgifter via ett av våra kontaktformulär så skickas uppgifterna via SMTP-server till vår mailadress och som en kopia till er mailadress. Dessa uppgifter lagras även tillsvidare som en backup på vår webbplats epostlogg. Personuppgifterna kommer endast att behandlas av oss på Björneröd Solskydd AB (varav vissa även Jobbar på systerföretaget Tjörnbrons Hantverk AB) och under inga omständigheter lämnas vidare till tredje part. Avidentifierade uppgifter, som inte går att härleda till en individ, så som anonymiserade cookies, används av sökordsstrateger för att underlätta i vår marknadsföring. Läs mer om Cookies längre ner.

Om Cookies

Cookies (kakor) är små textfiler bestående av bokstäver och siffror. Kakor används normalt för att förbättra webbplatsen för användaren, till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål och val.

Vi använder oss av olika cookies:

  • Sessionscookies är en tillfällig cookie som upphör när du stänger din webbläsare eller enhet.
  • Varaktiga cookies är cookies som ligger kvar på din dator tills du tar bort dem eller de går ut eller raderas.
  • Förstapartscookies är cookies satta av webbplatsen du besöker.
  • Tredjepartscookies är cookies satta av en tredjepartssida. Cookies som exempelvis används för att samla information för annonsering och skräddarsytt innehåll samt för webbstatistik kan vara så kallade tredjepartscookies.
  • Liknande tekniker är tekniker som lagrar information i din webbläsare eller i din enhet på ett sätt som liknar cookies.

De cookies vi använder förbättrar normalt sett de webbaserade tjänster vi erbjuder. Några av våra tjänster behöver cookies för att fungera korrekt, medan andra förbättrar tjänsterna för dig. Vi använder cookies och liknande tekniker för övergripande analytisk information avseende din användning av vår hemsida och för att spara funktioner. Vi använder även cookies för att kunna rikta relevant marknadsföring till dig. De tredjepartscookies vi använder oss av är följande:

Google Analytics
Dessa cookies används för att samla in information om hur besökare använder vår webbplats. Dessa data samlas in anonymt och rapporter sammanställs om antal besökare, tid på sidan och vilka sidor som besökts. För ytterligare information om Googles integritetsregler, klicka här

Om du inte vill att dina besök på denna webbplats ska visas i statistiken i Google Analytics finns det ett tillägg som du kan installera i din webbläsare. Tillägget hämtar du på Googles webbplats.

DoubleClick
Denna cookie används för att presentera annonser när du lämnar vår webbplats. Cookien analyserar sidor som du tittat på våra webbplatser och leder dig till en relevant annons på en extern webbplats. För ytterligare information om Googles integritetsregler, klicka här.

Facebook Pixel
Facebook-pixeln är ett analysverktyg som hjälper oss att mäta hur effektiva våra annonser är genom att tolka åtgärderna våra besökare utför på vår webbplats. Pixeln kan även användas för att rikta annonsering till personer som tidigare har besökt vår hemsida. Du kan läsa mer om Facebook-pixeln genom att  
klicka här.

BidTheatre
Dessa data kan användas för analysändamål och i syfte att rikta personligt anpassade annonser åt dig på tredje parts webbplatser. Använd länkarna nedan för att läsa mer om behandlingen av din persondata samt hur du kan inspektera, radera och exportera vad som finns sparat om din webbläsare.

Samarbetspartner: BidTheatre
Datalivslängd: 90 dagar

Mer om Cookies

Besök gärna någon av nedanstående adresser för att läsa mer om cookies, t.ex. hur du ser vilka cookies som du har mottagit, samt hur du hanterar och tar bort dem.

Webbläsares tillverkare tillhandahåller hjälpsidor angående cookies i sina produkter. Se nedan för mer information.

För andra webbläsare kan du konsultera den information webbläsarens tillverkare tillhandahåller.

Rättigheter

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig, och även begära att dessa uppgifter raderas.

Kontaktuppgifter

Björneröd Solskydd AB
org.nr. 556668-6464
Telefonnummer: 031 – 28 79 49
Mailadress: info@bjornerods.se
Postadress: Datavägen 12 B, 436 32 Askim

Sociala medier
Diplomerad installatör
Öppettider
Mån-Tors8-17
Fre8-15
Lör-SönStängt

Avvikande öppettider

Delbetala privat med Ecster Pay och för företaget med Wasa Kredit