Markiser ett måste för succébaren TaKeT

TaKeT är baren som har satt Göteborgs takåsar på världskartan och år efter år toppat internationella listor över världens bästa takbarer. För grundaren Daniel Meyn är det tydligt att inget av det hade varit möjligt – om det inte vore för markiserna från Björneröds.

När andra takbarers ägare tittar på väderleksprognoser och håller tummarna kan Daniel Meyn ta det lugnt. Regn och vind rör honom inte längre i ryggen.

– Vi gick från att vara en bra takbar till att bli bäst i världen, mycket tack vare våra markiser

Vädersäkring ett krav

När TaKeT, på sjunde våningen i Comfort Hotel Göteborg, först öppnade skedde det under bar himmel. Daniel Meyn säger att ett krav för att han skulle fortsätta var att terrassen behövde vädersäkras med markiser som skulle tåla både sol, regn och blåst.

Sagt och gjort, året därpå installerade Björneröds sina markiser längs den välvda takterrassen.
– De gjorde precis vad de skulle och det har funkat hundra procent sedan dag ett. Jag är så fruktansvärt nöjd eftersom det har gjort mitt jobb så otroligt mycket enklare, säger Daniel Meyn.

Sedan dess har framgångssagan gått från klarhet till klarhet. Med tiden har markiserna kompletterats med vindskydd, ytterligare stänkskärmar och värmelampor. Det gör att TaKeT i dag kan hålla öppet under nästintill hälften av årets alla dagar – betydligt fler än sina konkurrenter.

Tredubblade omsättningen

Markiserna har också gett en stabilitet och pålitlighet kring takbarens öppettider. Det ser Daniel Meyn som en förutsättning för att få verksamheten att gå runt eftersom bra personal kan planera sina scheman i god tid och besökare vet att TaKeT levererar oavsett väder.

Den ekonomiska investeringen har dessutom tjänats in flera gånger om. Daniel Meyn berättar att omsättningen tredubblades det första året med markiser jämfört med året dessförinnan.
I år har TaKeT redan slagit nytt försäljningsrekord för ett kalenderår – med fyra månader kvar av 2022.

– Det finns ingen annan takbar i världen på dessa breddgrader som kan öppna i januari – men vi kan det. Jag tror inte att vi över huvud taget hade haft öppet i dag om det inte vore för att Björneröds kom in med sina markiser, säger Daniel Meyn.

Vi hjälper gärna dig eller ditt företag med liknande smarta lösningar. Hör av dig till oss!

Fyll i formuläret nedan och tryck på ”skicka” så återkommer vi så snart som möjligt.

Diplomerad installatör

Slide
Björneröd Solskydd AB
Sociala medier
Medlem i Svenska solskyddsförbundet
Öppettider

Måndag - Torsdag

8-17

Fredag

8-15

Lördag - Söndag

Stängt

Se avvikande öppettider här

Finansiering och delbetalning

Vi erbjuder flera olika lösningar för finansiering och delbetalning till våra kunder.
För privatpersoner använder vi oss av Svea Ekonomi där vi kan erbjuda våra kunder finansiering på upp till 60 000 kronor (inklusive moms) räntefritt.
Du som kund kan själv välja bland flera olika alternativ för hur lång tid avbetalningen ska göras på.
Är du behov av ytterligare finansiering, kontakta Svea Ekonomi för en personlig finansieringslösning.