Karriär

Vi har arbetat med skräddarsydda solskydd av hög kvalitet sedan 1971 och som anställd på Björneröds har man ett omväxlande, initiativrikt och socialt arbete. Tillsammans hjälps vi åt att inspirera, ge professionell service och leverera marknadens bästa solskyddslösningar.

För att få till detta arbetar vi med några av de främsta varumärkena inom solskydd såsom Somfy, Brustor och Sandatex. Vi har ett väl sammansvetsat team med lång erfarenhet och många olika bakgrunder som tillsammans gör vårt företag starkt.

 

Lediga jobb

Många projekt kräver speciella anpassningar vilket ställer stora krav på vår kreativitet och förmåga att lösa problem för att hitta de absolut bästa lösningarna. Hos oss på Björneröds får du därför ett mycket varierande arbete med nya utmaningar varje dag.


 • Vi söker ekonomiansvarig

  Björneröd Solskydd AB är ett familjeägt företag som har över
  40 års erfarenhet med helhetslösningar för skräddarskydda ut- och invändiga solskydd. Vi jobbar med uppdrag för företag, kommun, större projekt och privata kunder. 
  Våra produkter inkluderar bl.a. allt ifrån utvändiga markiser och screens till invändiga persienner och plisségardiner av välkända märken. Som ett väletablerat företag inom solskyddsbranschen håller vi en hög nivå på kvalité och service.

  Vi söker nu en engagerad, noggrann och strukturerad person som ekonomiansvarig för att utöka vårt lag.

  I arbetsuppgifter kommer du att jobba primärt med ekonomiuppgifter bl.a. löpande bokföring, bokslut, kund- och leverantörsresekontra, registrering av inbetalningar och övriga betalningshanteringar, fakturahantering, likvidskontroll, momsredovisningar, löner, och övriga rapportering och avstämningar. Du kommer även att ha närkontakt med kunder och leverantörer.

  Den vi söker:

  Du har en hög drivkraft och är ansvarsfull samt har en positiv inställning. Du lägger upp ditt arbete själv på ett effektivt sätt, tar eget initiativ och är högst ansvarsfull. Problemlösning är en naturlig del av arbetet för dig och klarar av att ha många bollar i luften. Vi förväntar oss att du är flexibel i både arbetstider och uppgifter.

  Krav att du har tidigare erfarenhet med bokföring och ekonomi samt att du talar, läser och skriver flytande på svenska. Meriter om du har jobbat tidigare i Fortnox.

  Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande roll i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter. Tillträde är enligt överkommelse.

  Då urval sker löpande ber vi dig att skicka din ansökan inklusive ditt CV, personligt brev och en bild via email per omgående. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss via email. Läs gärna mer om
  Björneröds på www.bjornerods.se.

  Välkommen med din ansökan!

  Vi undanber oss alla
  erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

  Körkort: B

  Varaktighet/Arbetstid: Deltidsanställning ca 2 dagar/vecka, provanställning i 6 månader

  Lön: Månadslön enligt överkommelse

  Ansökan: Ansökningar tas emot enbart via email, nedan eller via formuläret här intill. Ej via telefon. Ange referens: SA2017

  butik@bjornerods.se

  Kontaktperson: Liz


Sök jobb hos oss

Fyll i formuläret nedan. Ange vilken av tjänsterna som du är intresserad av, ladda upp CV som PDF eller word-dokument och tryck på ”skicka”. Så återkommer vi med svar så snart som möjligt.


Sociala medier
Diplomerad installatör
Öppettider
Mån-Tors8-17
Fre8-15
Lör-SönStängt

Avvikande öppettider

Delbetala privat med Ecster Pay och för företaget med Wasa Kredit