Karriär

Vi har arbetat med skräddarsydda solskydd av hög kvalitet sedan 1971 och som anställd på Björneröds har man ett omväxlande, initiativrikt och socialt arbete. Tillsammans hjälps vi åt att inspirera, ge professionell service och leverera marknadens bästa solskyddslösningar.

För att få till detta arbetar vi med några av de främsta varumärkena inom solskydd såsom Somfy, Brustor och Sandatex. Vi har ett väl sammansvetsat team med lång erfarenhet och många olika bakgrunder som tillsammans gör vårt företag starkt.

 

Lediga jobb

Många projekt kräver speciella anpassningar vilket ställer stora krav på vår kreativitet och förmåga att lösa problem för att hitta de absolut bästa lösningarna. Hos oss på Björneröds får du därför ett mycket varierande arbete med nya utmaningar varje dag.

Montör
Göteborg

Björneröd Solskydd AB är ett familjeägt företag som har över 40 års erfarenhet med helhetslösningar för skräddarsydda ut- och invändiga solskydd. Vi jobbar med uppdrag för företag, kommun, större projekt och privata kunder. Våra produkter inkluderar allt ifrån utvändiga markiser och screens till invändiga persienner, rullgardiner och plisségardiner av välkända märken. Som ett väletablerat företag inom solskyddsbranschen håller vi en hög nivå på kvalité och service.

Arbetsbeskrivning

I rollen som montör utgår du ifrån vårt kontor i Göteborg och arbetar ute hos våra kunder i Göteborgsregionen. Du arbetar primärt med montering samt installation av solskydd invändigt samt utvändigt, både självständigt samt i team. Det förekommer även service och reparationsarbete i det dagliga arbetet.

Du agerar även rådgivare åt våra kunder och kommer med förslag samt lösningar på deras behov av solskydd, detta med fokus på kvalité och kundens önskemål.

Att arbeta hos oss

”Det bästa med att jobba på Björneröd Solskydd är att det är ett fritt yrke med mycket ansvar och kundkontakt. Jobbet är varierande och stimulerande och det är kul att få se nya miljöer och träffa nya kunder. Under en vanlig dag sker monteringar hos ca 1 till 5 olika kunder med utvändiga eller invändiga solskydd. Det är verkligen varierande arbetsuppgifter och olika arbetsplatser varje dag!”

– Rickard, tidigare montör som gått vidare som Säljare inom företaget.

”Vi befinner oss i en framtidsbransch som växer och vi vill bli den främsta leverantören i närområdet på solskydd och gardiner till privatpersoner, företag och kommun. Som montör får du ett mycket fritt arbete där du får träffa trevliga kunder och arbeta på olika arbetsplatser. Hos oss kan du alltid vara med och påverka din egen och företagets utveckling. Varje år brukar vi gå på härliga julbordsevent med show samt olika event”

– Anders, VD

Din profil

Du är ansvarsfull samt har en positiv inställning. Du lägger upp ditt arbete själv på ett effektivt sätt och tar eget initiativ både självständigt och i ett team. Problemlösning är en naturlig del av arbetet för dig. Vi vill att du talar och skriver svenska flytande och obehindrat, har B körkort, god fysik och inte är obekväm på höga höjder. Vi ser gärna att du har erfarenhet som hantverkare, snickare, montör eller installatör men det är inget krav. Alla våra montörer får löpande utbildning som lift/produkt utbildning.

Kontakt

Urvalet sker löpande och sköts av Björneröd Solskydd. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta VD Anders Åkerman på tel:  031-28 79 49. Eller maila till: anders@bjornerods.se
Tillsättning sker så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!


Sök jobb hos oss

Fyll i formuläret nedan. Ange vilken av tjänsterna som du är intresserad av, ladda upp CV som PDF eller word-dokument och tryck på ”skicka”. Så återkommer vi med svar så snart som möjligt.


Diplomerad installatör

Slide
Björneröd Solskydd AB
Sociala medier
Medlem i Svenska solskyddsförbundet
Öppettider

Måndag - Torsdag

8-17

Fredag

8-15

Lördag - Söndag

Stängt

Se avvikande öppettider här

Finansiering och delbetalning

Vi erbjuder flera olika lösningar för finansiering och delbetalning till våra kunder.
För privatpersoner använder vi oss av Svea Ekonomi där vi kan erbjuda våra kunder finansiering på upp till 60 000 kronor (inklusive moms) räntefritt.
Du som kund kan själv välja bland flera olika alternativ för hur lång tid avbetalningen ska göras på.
Är du behov av ytterligare finansiering, kontakta Svea Ekonomi för en personlig finansieringslösning.