Karriär

Vi har arbetat med skräddarsydda solskydd av hög kvalitet sedan 1971 och som anställd på Björneröds har man ett omväxlande, initiativrikt och socialt arbete. Tillsammans hjälps vi åt att inspirera, ge professionell service och leverera marknadens bästa solskyddslösningar.

För att få till detta arbetar vi med några av de främsta varumärkena inom solskydd såsom Somfy, Brustor och Sandatex. Vi har ett väl sammansvetsat team med lång erfarenhet och många olika bakgrunder som tillsammans gör vårt företag starkt.

 

Lediga jobb

Många projekt kräver speciella anpassningar vilket ställer stora krav på vår kreativitet och förmåga att lösa problem för att hitta de absolut bästa lösningarna. Hos oss på Björneröds får du därför ett mycket varierande arbete med nya utmaningar varje dag.

Montör
Göteborg

Vi på Björneröd Solskydd är alltid intresserad av duktiga medarbetare. Skicka gärna in en intresseanmälan till oss.  

Arbetsbeskrivning

I rollen som montör utgår du ifrån vårt kontor i Göteborg och arbetar ute hos våra kunder i Göteborgsregionen. Du arbetar primärt med montering samt installation av solskydd invändigt samt utvändigt, både självständigt samt i team. Våra kunder består av privatpersoner, företag, kommuner & landsting. Det förekommer även service och reparationsarbete i det dagliga arbetet. 

Du agerar även rådgivare åt våra kunder och kommer med förslag samt lösningar på deras behov av solskydd, detta med fokus på kvalité och kundens önskemål.

Att arbeta hos oss

Det bästa med att jobba på Björneröd Solskydd är att det är ett fritt yrke med mycket ansvar och kundkontakt. Jobbet är varierande och stimulerande och det är kul att få se nya miljöer och träffa nya kunder. Under en vanlig dag sker monteringar hos ca 1 till 5 olika kunder med utvändiga eller invändiga solskydd. Det är verkligen varierande arbetsuppgifter och olika arbetsplatser varje dag!

– Rickard, montör

“Vi befinner oss i en framtidsbransch som växer och vi vill bli den främsta leverantören i närområdet på solskydd och gardiner till privatpersoner och företag. Som montör får du ett mycket fritt arbete där du får träffa trevliga kunder och arbeta på olika arbetsplatser. Hos oss kan du alltid vara med och påverka din egen och företagets utveckling. Varje år brukar vi gå på härliga julbordsevent med show samt olika event och även bara träffas utanför jobbet över en trevlig afterwork med tilltugg.”

– Anders, VD

Din profil

Vi vill att du talar och skriver svenska flytande och obehindrat, har B körkort, god fysik och inte är obekväm på höga höjder. Vi ser gärna att du har erfarenhet som hantverkare, snickare, montör eller installatör men det är inget krav.

Kontakt

Urvalet sker löpande och sköts av Björneröd Solskydd. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta VD Anders Åkerman på tel:  031-28 79 49. Eller maila till: anders@bjornerods.se

Tillsättning sker så fort som möjligt.


Sök jobb hos oss

Fyll i formuläret nedan. Ange vilken av tjänsterna som du är intresserad av, ladda upp CV som PDF eller word-dokument och tryck på ”skicka”. Så återkommer vi med svar så snart som möjligt.


Björneröd Solskydd AB
Sociala medier
  • Facebook
  • Instagram
Diplomerad installatör
Öppettider
Mån-Tors8-17
Fre8-15
Lör-SönStängt

Avvikande öppettider

Delbetala privat med Ecster Pay och för företaget med Wasa Kredit