Referenser

Se exempel på hur vi har har förbättrat tillvaron för våra kunder med smarta lösningar genom vår breda kunskap och variation av solskyddslösningar.

Intelligenta solskydd i nybyggd arkitektritad funkisvilla

Med stora glaspartier i den nybyggda villan ville ägarna skydda mot värme och sol. Det var väldigt viktigt att lösningen inte gav en instängd känsla utan att det skulle gå att se genom väven.

Det estetiska var även väldigt viktigt och att solskyddslösningen följer det arkitektritade husets karaktär. Lösningen skulle dessutom kopplas upp mot husets KNX-system. Projektet var en spännande utmaning som Anders Åkerman hos oss tog sig an.

Smarta solskydd

Utvändigt installerades diskreta måttanpassade zip-screens från svenska Elissi lackade i den stilrena färgen Sablé-Noir. Väven heter 600-010010 Charcoal från Serge och matchar den svarta lackningen för en stilren känsla. Den glasfiberarmerade väven tål kraftig blåst men skymmer ändå inte den vackra havsvyn.

I sovrummen installerades mörkläggande plisségardiner från Riviera i svarta duetteväv som heter Black Out 1831. Badrummen fick rullgardiner med den grafitgrå väven Silkshade Alu 7033 som minimerar insyn och reflekterar bort sol men släpper in ljus.

Såväl utvändigt som invändigt solskydd är motoriserat och screenmarkiserna styrs dessutom med sol- och värmeautomatik. Solskydden har även anslutits till husets KNX-system som gör att allt kan styras via dator, tablets eller smartphones.

Läs mer om våra lösningar med screenmarkiser och plisségardiner. Kom gärna in och prata med Anders eller någon av våra andra solskyddsexperter.

Kundansvarig

Anders Åkerman


Kontakta oss för mer info

Snygga effektgardiner i modern lägenhet

Ägarna till den nybyggda lägenheten ville få en stilren solskyddslösningar utan traditionella gardiner. Lägenheten är i modern stil och har stora fönster från golv till tak i både kök och vardagsrum.

Målet var att minska insyn och skydda mot starkt solljus men samtidigt behålla den öppna känslan i lägenheten. Efter ett första besök i butiken åkte Mattias hos oss ut för en konsultation på plats samt mätning.

Ljus och komfort

Lösningen blev stilrena och moderna effektgardiner från Elissi med dubbel väv som är ett perfekt substitut till traditionella gardiner. Dessa effektgardiner sitter i en nisch och manövreras enkelt med kulkedja.

Valet föll på den halvtransparent vita väven Zakynthos 100 som släpper in ljus men minskar UV-strålning. Den dubbla väven har olika insynslägen och med en enkel justering eliminerar dessutom all insyn.  Effektgardinerna kan köras upp och ner helt eller delvis. Resultatet blev snyggt och ger såväl ljus som komfort.

Effektgardinerna kan även kompletteras med motorisering och går att sätta i en kassett för en stilren intryck. Läs gärna mer om våra lösningar med effektgardiner.

Kundansvarig

Rickard Örtengren


Kontakta oss för mer info
Diplomerad installatör

Slide
Björneröd Solskydd AB
Sociala medier
Medlem i Svenska solskyddsförbundet
Öppettider

Måndag - Torsdag

8-17

Fredag

8-15

Lördag - Söndag

Stängt

Se avvikande öppettider här

Finansiering och delbetalning

Vi erbjuder flera olika lösningar för finansiering och delbetalning till våra kunder.
För privatpersoner använder vi oss av Svea Ekonomi där vi kan erbjuda våra kunder finansiering på upp till 60 000 kronor (inklusive moms) räntefritt.
Du som kund kan själv välja bland flera olika alternativ för hur lång tid avbetalningen ska göras på.
Är du behov av ytterligare finansiering, kontakta Svea Ekonomi för en personlig finansieringslösning.