Förläng sommaren med ett solskydd anpassat för det svenska klimatet

Gör uteplatsen till en oas att längta till. Med rätt solskydd blir terrassen, verandan eller balkongen en mittpunkt i tillvaron. Välj bland markiser, screens och textilier i nästintill oändliga varianter för att göra din utomhusmiljö både personlig och inbjudande. Läs mer

Slide 1. Kom in och prova

Välkommen till vår utställning. Få rådgivning och låt dig inspireras av våra demonstrationer.

LÄS MER Kom in och prova 2. Mätning och kontroll

Vi bokar ett kostnadsfritt hembesök. Vi gör exakta mätningar så att du får en korrekt offert.

LÄS MER Mätning och kontroll 3. Montering på plats

Vi levererar snabbt och monterar smidigt produkterna direkt på plats.

LÄS MER Montering på plats Pil nästa steg Pil nästa steg

Rullgardiner för optimal mörkläggning

Rullgardiner är en av de mest flexibla och praktiska lösningarna när det gäller solskydd och insynsskydd för både hem och offentlig miljö. På Björneröd Solskydd förstår vi vikten av att erbjuda produkter som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande.

Därför erbjuder vi rullgardiner i olika utföranden som kan hjälpa till att skapa en behaglig atmosfär i alla rum – från vardagsrum och kök till offentliga miljöer så som skolor och sjukhus. Med en kombination av elegans och funktion får du optimal mörkläggning och ett vackert komplement till din inredning.

Våra rullgardiner finns i flera olika färger, varianter och modeller. Du kan välja hur mycket ljus som väven släpper igenom – från ultratransparent till helt mörkläggande.

Kontakta oss nu för offert!

Monorullgardiner

Monorullgardinerna representerar en modern lösning där gardinen fästs direkt på fönsterbågen, vilket innebär att den alltid följer med fönstret utan att komma i kläm. Denna typ av gardin rullas in i en kassett placerad i linje med ovankanten på fönsterbågens glassmyg och erbjuder en praktiskt taget underhållsfri lösning.

Dessa varianter finns i en mängd olika vävar för olika behov – från ljusreglering och insynsskydd till fullständig mörkläggning. De är ideala för alla som söker ett diskret men effektivt solskydd.

Kontakta oss nu för offert!

Spolrullgardiner

Denna anpassningsbara lösning erbjuder en design som passar både små och stora fönsterpartier och ger utmärkt solskydd. Dessa gardiner är inte väderberoende och kan användas som ett alternativ till traditionella gardiner.

Denna smakfulla typ av rullgardin löper i linje med glaset och kan därför användas på fönster med lutning, utan att gardinen hänger eller slokar nedåt. Manövrering sker med hjälp av en hisslina eller vev. Motorisering är det optimala tillvalet då gardinen förses med solautomatik vilket gör att den känner av när solen är framme och då hissas ned automatiskt.

Kontakta oss nu för offert!

Rullgardiner från Silent Gliss

Silent Gliss erbjuder marknadens mest omfattande och spännande sortiment av rullgardiner. De finns med fjädermanövrering, med kulkedja och motoriserade med eldrift eller batteri. Vi har ett stort textilprogram innehållande vävar med olika egenskaper, till exempel screenvävar som silar solljuset och mörkläggningsvävar. Vi har en lösning för varje behov.

Kontakta oss nu för offert!

När ljusreglering är en prioritet

Oavsett om det är för en offentlig miljö såsom skolor och sjukhus, eller för mer personliga utrymmen som hem och kontor, erbjuder rullgardiner från Björneröd Solskydd en flexibel och stilfull lösning för att kontrollera ljusinsläppet och skapa en mer behaglig miljö.

Många typ av rum och verksamheter har behov av att begränsa ljusinsläppet i olika grad för att personerna som vistas där ska kunna använda rummet på rätt sätt.

Kontorsmiljöer

I kontorsmiljöer, där anställda tillbringar flera timmar framför datorskärmar, är det viktigt att minimera bländning och reglera ljusinsläppet för att skapa en bekväm arbetsplats. Rullgardiner med mörkläggande tyg eller ljusfiltrerande egenskaper kan hjälpa till att reducera bländning på skärmar och bidra till en mer produktiv arbetsmiljö.

Skolor

I klassrum och föreläsningssalar är det avgörande att kunna kontrollera ljusinsläppet för att optimera visningsförhållanden för whiteboards, projektorskärmar och annat pedagogiskt material. Mörkläggande varianter kan vara särskilt användbara i dessa miljöer för att förhindra störande solljus och skapa en idealisk lärandemiljö.

Sjukhus och vårdinrättningar

Patientrum och undersökningsrum på sjukhus och andra vårdinrättningar har ofta behov av att både begränsa insyn och möjliggöra reglering av naturligt ljus. Med behov av sömn under tider på dygnet då solens strålar fortfarande lyser in kan mörkläggande rullgardiner vara räddaren i nöden för patienten.

Hotell

I hotellrum och andra boenden är gästernas komfort av yttersta vikt. Med solskyddslösningar som erbjuder en möjlighet för gäster att anpassa ljusinsläppet efter deras önskemål blir vistelsen både mer bekväm och personlig.

Mörkläggande rullgardiner är speciellt uppskattade i dessa miljöer för att möjliggöra en god natts sömn utan störande ljus från utsidan. I storstäder kan även ljus från gatubelysning och kommersiella fastigheter påverka sömnen om ljuset inte regleras.

Privata hem

I hemmet finns det ett nästintill oändligt antal tillfällen och platser där ljusreglering är önskvärd. Vare sig det gäller vardagsrummet, köket, sovrummet eller badrummet kan rullgardiner anpassas för att möta de specifika behoven i varje rum. De hjälper till att förhindra insynen vid badrumsbesöket och förbättra filmupplevelsen i soffan under fredagsmyset.

Välj rullgardiner från Björneröds

Med över 50 års erfarenhet vet vi vilka solskyddslösningar som passar vid varje tillfälle. Våra erfarna montörer ger snabb leverans, smidig installation och ett korrekt utfört arbete. På så sätt kan du snabbt och enkelt börja njuta av ditt nya solskydd i vetskapen om att det kommer sitta där det ska under många år framöver.

Begär offert eller ställ en fråga om våra rullgardiner

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med svar så snart som möjligt.

Produktdata vanliga rullgardiner

Max bredd

450 cm

Max höjd

400 cm

Vävtransparens

Ultratransparent, transparent, semitransparent och mörkläggande

Reglering

kulkedja, fjäder eller motorisering

Tillval

Kassett

Produktdata Monorullgardiner

Max bredd

150 cm

Max höjd

200 cm

Vävtransparens

Ultratransparent, transparent, semitransparent och mörkläggande

Reglering

kulkedja, fjäder eller motorisering

Standard

Kassett

Produktdata Spolrullgardiner

Max bredd

360 cm

Max höjd

360 cm

Vävtransparens

Ultratransparent, transparent, semitransparent och mörkläggande

Reglering

Lina med vevbox, vev med växel eller motorisering

Övrigt

Kan seriekopplas

Kontakta oss för monteringsanvisningar för dessa produkter


Produktblad Rullgardiner
Info om barnsäkerhet

Textilerna finns från tunna transparenta till mörkläggande, men även med högreflekterande baksida för bättre värme och ljusreducering. Urvalet av färger och mönster för rullgardinen är stort och ger många möjligheter till snygga och spännande inredningslösningar.

Fråga oss om Rullgardiner

Ring, maila eller besök oss så berättar vi mer.

031-28 79 49

info@bjornerods.se

Datavägan 12 B
436 32 ASKIM

Diplomerad installatör

Slide
Björneröd Solskydd AB
Sociala medier
Medlem i Svenska solskyddsförbundet
Öppettider

Måndag - Torsdag

8-17

Fredag

8-15

Lördag - Söndag

Stängt

Se avvikande öppettider här

Finansiering och delbetalning

Vi erbjuder flera olika lösningar för finansiering och delbetalning till våra kunder.
För privatpersoner använder vi oss av Svea Ekonomi där vi kan erbjuda våra kunder finansiering på upp till 60 000 kronor (inklusive moms) räntefritt.
Du som kund kan själv välja bland flera olika alternativ för hur lång tid avbetalningen ska göras på.
Är du behov av ytterligare finansiering, kontakta Svea Ekonomi för en personlig finansieringslösning.