Säkra sommarens solskydd

För att grannarna kommer över på kaffe. För att familjemiddagen blir bättre. För att det vore dumt att inte passa på. Anledningarna till att njuta av sommaren ute på terrassen eller altanen är många. Boka ditt solskydd redan nu för att göra det möjligt. Läs mer

Vår trestegsprocess

Genom åren har vi märkt att köpprocessen går så mycket smidigare, både för oss och för våra kunder, om man tar följande steg i rätt ordning. Därför rekommenderar vi varmt att ni börjar med att komma in till oss i butiken. Det finns många små frågetecken och missförstånd som kan redas ut och undvikas genom ett inledande besök hos oss. Därefter kan ni boka in oss på ett kostnadsfritt hembesök där vi mäter, kontrollerar förutsättningar och kommer med en exakt offert. Efter dessa förutsättningar går installationen extra snabbt och smidigt!

1. Kom in och känn på våra produkter

Funderar du på att skaffa solskydd men är osäker på vilka alternativ som finns eller vad som passar dina behov? Då är du välkommen in till vår utställning för inspiration och rådgivning. Där kan du klämma och känna på de olika produkterna och se hur alla våra lösningar ser ut när de är monterade, både invändigt och utvändigt. Med bilder och ungefärliga bredd- och höjdmått kan du även få ett kostnadsförslag direkt i butiken. Vet du redan vad du vill ha? Kontakta oss då för ett kostnadsförslag.

2. Mätning och offert

Låter vårt kostnadsförslag rimligt eller är du i behov av rådgivning på plats? Kontakta oss gärna och boka ett kostnadsfritt hembesök. Där kan vi ge dig tips och råd om vad som passar ditt hem och dina behov bäst. Vi utför en mätning och lämnar därefter en exakt offert.

3. Montering på plats

Vi erbjuder även montering av alla våra produkter. Vi kontrollerar alltid förutsättningar vid hembesöket för att solskyddet ska monteras så bra och snyggt som möjligt. Vi erbjuder även ROT-avdrag för montering av nya utomhusprodukter så som markiser och screens, samt RUT-avdrag för vissa inomhusprodukter.

Klicka här för att hitta till vår butik
Diplomerad installatör

Slide
Björneröd Solskydd AB
Sociala medier
Medlem i Svenska solskyddsförbundet
Öppettider

Måndag - Torsdag

8-17

Fredag

8-15

Lördag - Söndag

Stängt

Se avvikande öppettider här

Finansiering och delbetalning

Vi erbjuder flera olika lösningar för finansiering och delbetalning till våra kunder.
För privatpersoner använder vi oss av Svea Ekonomi där vi kan erbjuda våra kunder finansiering på upp till 60 000 kronor (inklusive moms) räntefritt.
Du som kund kan själv välja bland flera olika alternativ för hur lång tid avbetalningen ska göras på.
Är du behov av ytterligare finansiering, kontakta Svea Ekonomi för en personlig finansieringslösning.