Förläng sommaren med ett solskydd anpassat för det svenska klimatet

Gör uteplatsen till en oas att längta till. Med rätt solskydd blir terrassen, verandan eller balkongen en mittpunkt i tillvaron. Välj bland markiser, screens och textilier i nästintill oändliga varianter för att göra din utomhusmiljö både personlig och inbjudande. Läs mer

Slide 1. Kom in och prova

Välkommen till vår utställning. Få rådgivning och låt dig inspireras av våra demonstrationer.

LÄS MER Kom in och prova 2. Mätning och kontroll

Vi bokar ett kostnadsfritt hembesök. Vi gör exakta mätningar så att du får en korrekt offert.

LÄS MER Mätning och kontroll 3. Montering på plats

Vi levererar snabbt och monterar smidigt produkterna direkt på plats.

LÄS MER Montering på plats Pil nästa steg Pil nästa steg

Fasadpersienner i olika färger för både hem och kontor

När solens strålar blir alltför intensiva – eller när du söker det perfekt balanserade ljuset för ditt hem eller kontor. För de stunderna finns fasadpersienner från Björneröds. En elegant och funktionell lösning som kombinerar estetik med praktisk användning, för att ge dig full kontroll över rummets ljusinsläpp.

Vi levererar och monterar hos privatpersoner i villor och lägenheter likväl som för stora företagsbyggnader, bostadsbolag och andra fastigheter. Om du söker fasadpersienner i Göteborg – välj Björneröd Solskydd.

Så fungerar fasadpersienner

Fasadpersienner är utvändiga persienner som monteras direkt på byggnadens fasad, framför fönstret. Våra produkter tillverkas av hållbara material av hög kvalitet som klarar av både väder och vind. Med skenor som löper längs persiennens sidor skapas en stadga som gör konstruktionen både stabil och robust. På så sätt blir ditt inköp en investering över lång tid framöver.

Kärnan i produkten är de justerbara lamellerna som kan vinklas i olika grad för att reglera hur mycket ljus du vill släppa in. Våra persienner för fasad kan levereras med lamellbredd på antingen 50 mm eller 80 mm.

5 fördelar med fasadpersienner

Att välja fasadpersienner för ditt hem eller kontor är ett beslut som erbjuder många fördelar. Här är fem av de mest framträdande anledningarna varför de är ett utmärkt val:

Effektivt solskydd: Genom att blockera skadliga UV-strålar och minska värmegenomsläpp kan du lättare hålla ditt inomhusklimat svalt och behagligt.

Förbättrat insynsskydd: Persiennerna tillåter dig att kontrollera insynen i ditt hem eller kontor utan att helt blockera utsikten eller ljusinsläppet.

Anpassningsbara ljusnivåer: Med justerbara lameller kan du finjustera ljusinsläppet för att skapa precis den atmosfär du önskar, från fullt ljus till mjukt filtrerat dagsljus.

Energiförbrukningen minskar: Genom att effektivt blockera direkt solljus minskar behovet av kylning och luftkonditionering, vilket kan leda till betydande energibesparingar.

Flexibel installation: De kan installeras på en mängd olika byggnadstyper, från privata bostäder till stora kommersiella byggnader och offentliga miljöer.

Anpassa utseendet efter din stil

Fasadpersienner ger ett effektivt skydd mot solens strålar – men vi vet att en produkts utseende är precis lika viktigt som dess funktion. Vi har ett brett utbud av färger och mönster som gör att du kan anpassa ditt val efter din personliga stil – oavsett om de ska installeras i hemmet eller på kontoret.

Med våra fasadpersienner kan du inte bara skydda ditt utrymme från överdriven värme och bländning, utan också förhöja byggnadens estetiska värde. Våra produkter är tillverkade av material av hög kvalitet, vilket garanterar lång hållbarhet och minimalt underhåll. Genom att välja rätt färg och design kan du skapa en harmonisk och attraktiv exteriör som speglar din unika smak och behov.

Oavsett om du föredrar en diskret och klassisk look eller en modern och djärv stil, har vi alternativ som passar alla preferenser. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta lösningen för att kombinera funktionalitet och skönhet i din byggnad.

Osäker på vilket solskydd som passar bäst?

Att veta vilket typ av solskydd som passar bäst för din fastighet är inte helt enkelt. Beroende på vilka funktioner och önskemål du har, samt vilka krav som skyddet behöver uppfylla kan olika solskyddslösningar vara att föredra.

Läs mer om bland annat våra screenmarkiser och zipscreens för att lära dig mer om de specifika egenskaper som dessa produkter besitter. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor gällande vårt utbud – vi guidar dig rätt.

begär offert nu

Begär offert eller ställ en fråga om fasadpersienner

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med svar så snart som möjligt.

Produktdata Fasadpersienner A50/A80

Maxbredd

3 m

Maxhöjd

4 m

Maxyta manuell inv.

8 kvm

Maxyta manuell utv.

12 kvm

Seriekop. med motor

36 kvm

Överlist

57 x 51 mm

Lamellstyrning

Wire

Totalhöjd (inkl. p)

1.0 m, 1.5 m, 2.5 m, 3.0 m

Utrymmesbehov (p) 50 mm lamell

114 mm, 128 mm, 156 mm, 170 mm

Kontakta oss för monteringsanvisningar för denna produkt


Produktblad Fasadpersienner A50/A80

Fråga oss om fasadpersienner

Ring, maila eller besök oss så berättar vi mer.

031-28 79 49

info@bjornerods.se

Datavägan 12 B
436 32 ASKIM

Diplomerad installatör

Slide
Björneröd Solskydd AB
Sociala medier
Medlem i Svenska solskyddsförbundet
Öppettider

Måndag - Torsdag

8-17

Fredag

8-15

Lördag - Söndag

Stängt

Se avvikande öppettider här

Finansiering och delbetalning

Vi erbjuder flera olika lösningar för finansiering och delbetalning till våra kunder.
För privatpersoner använder vi oss av Svea Ekonomi där vi kan erbjuda våra kunder finansiering på upp till 60 000 kronor (inklusive moms) räntefritt.
Du som kund kan själv välja bland flera olika alternativ för hur lång tid avbetalningen ska göras på.
Är du behov av ytterligare finansiering, kontakta Svea Ekonomi för en personlig finansieringslösning.