Slide 1. Kom in och prova

Välkommen till vår utställning. Få rådgivning och låt dig inspireras av våra demonstrationer.

LÄS MER 2. Mätning och kontroll

Vi bokar ett kostnadsfritt hembesök. Vi gör exakta mätningar så att du får en korrekt offert.

LÄS MER 3. Montering på plats

Vi levererar snabbt och monterar smidigt produkterna direkt på plats.

LÄS MER

Företag & Kommun

Oavsett om det gäller ett kontor eller en uteservering för en restaurang så är solskydd viktigt för trivseln och arbetsmiljön. På Björneröds arbetar vi med alla typer av offentliga miljöer, både utomhus och inomhus.

Kontor

Solskydd är oerhört viktigt för att skapa en god arbetsmiljö. Solbländning i skärmar, värmestrålning och buller är vanliga problem på arbetsplatser. Med smarta solskyddslösningar reducerar vi dessa problem och skapar en bättre arbetsmiljö och inomhusklimat.

En stor bonus är att vi dessutom kan spara energi genom minskat behov av nedkylning. Våra solskyddsexperter har stor erfarenhet av kontorsmiljöer och hjälper till att hitta den optimala solskyddslösningen.

 • Minskad värmestrålning

 • Reducerat buller

 • Sänk energiförbrukningen

begär offert nu

Restaurang & Uteservering

Vi har en mängd olika lösningar för uteserveringar som skyddar i både starkt solsken och regn. Det kompletteras med fördel med smarta terassvärmare som förlänger säsongen och ger gästerna möjligheten att sitta ute sent in på natten.

Uppsättning och utrustning av kompletta uteserveringar har också blivit en allt större del av vår verksamhet. Med vår expertis skapar vi en trivsam utemiljö som även kan kompletteras med bland annat glasväggar.

Så här hjälpte vi succébaren TaKeT att tredubbla sin omsättning

TaKeT är baren som har satt Göteborgs takåsar på världskartan och år efter år toppat internationella listor över världens bästa takbarer. För grundaren Daniel Meyn är det tydligt att inget av det hade varit möjligt – om det inte vore för markiserna från Björneröds.

Läs mer
 • Kompletta uteserveringar

 • Skydda gästerna mot sol. vind och regn

 • Förläng säsongen

begär offert nu

Fastigheter

Vi hjälper till med solskyddslösningar för alla typer fastigheter, både exteriört och interiört. Våra solskyddsexperter arbetar med allt från solskydd för mindre fastigheter till stora nybyggnationsprojekt.

Solskyddslösningar är viktigt att ha med i ett byggprojekt, minst för att fastighetens hyresgästers arbetsmiljö och trivsel. Väl planerade solskyddslösningar kan dessutom sänka energiförbrukningen betydligt genom minskat behov av nedkylning.

 • Sänk energiförbrukningen

 • För alla typer av fastigheter

 • Interiört och exteriört

begär offert nu

Kommun

Vi på Björneröds arbetar med solskyddslösningar för många olika verksamheter inom kommunen, såsom socialkontor, äldreboenden, skolor och förskolor.

Alla produkter vi använder håller hög kvalitet, är CE-märkta och kommer från välkända leverantörer. Våra montörer är dessutom diplomerade solskyddsinstallatörer som genomgått en mängd andra utbildningar inom allt från fästtekniker till arbete på hög höjd.

Kommunerbjudande

Med lång erfarenhet och ett brett produktsortiment kan vi leverera alla typer av solskydd, från barnsäkra persienner till markiser och solskydd över sandlådor. Vi tar ett helhetsansvar från projektering till installation och erbjuder även ramavtals-lösningar samt service och reparation.

 • Alla typer av solskydd

 • Helhetsansvar och ramavtal

 • Barnsäkra lösningar

begär offert nu

Lämna över installationen till oss som kan

Våra montörer är diplomerade solskyddsinstallatörer som även har behörighet för mindre elinstallationer. De har dessutom genomgått en mängd olika utbildningar såsom fästtekniker, arbete på ställning, arbeta på hög höjd, heta arbeten och arbete på väg. Alla våra produkter är från välkända leverantörer, av hög kvalitet och CE-märkta.

Mer om våra diplomerade installatörer

Begär offert eller boka ett besök

Fyll i formuläret nedan och tryck på ”skicka” så återkommer vi så snart som möjligt.


Diplomerad installatör

Slide
Björneröd Solskydd AB
Sociala medier
Medlem i Svenska solskyddsförbundet
Öppettider

Måndag - Torsdag

8-17

Fredag

8-15

Lördag - Söndag

Stängt

Se avvikande öppettider här

Finansiering och delbetalning

Vi erbjuder flera olika lösningar för finansiering och delbetalning till våra kunder.
För privatpersoner använder vi oss av Svea Ekonomi där vi kan erbjuda våra kunder finansiering på upp till 60 000 kronor (inklusive moms) räntefritt.
Du som kund kan själv välja bland flera olika alternativ för hur lång tid avbetalningen ska göras på.
Är du behov av ytterligare finansiering, kontakta Svea Ekonomi för en personlig finansieringslösning.